Pallefabrikken AS - paller og pallekarmer

   

Kontakt

Pallefabrikken AS

6146 Åheim

 

Tlf: 70 02 43 34

Faks: 70 02 44 90

Epost: 

mail@palletfactory.com

English version:
Pallet Factory - pallets

 

 

 

 

        

Treemballasje

Pallefabrikken AS startet som produsent av treemballasje i form av paller, derav namnet. Sortemanget har blitt utvidet, og omfatter nå både paller, kasser og pallekarmer

   Pallekarmer

Pallekarmen har et vidt bruksområdet som spenner fra "veksthus" i private hager til industrielt bruk, innen blant annet mekanisk industri og jordbruk.

   Stablebrakett

Stablebraketten er utviklet av Pallefabrikken AS, med henblikk å sikre og utnytte transport- og lagringsmulighetene ved stabling av flere pallekarmbinger oppå hverandre.

   Paller

Pallefabrikken AS har et vidt spekter av paller. Vi lager paller etter alle spesifikasjoner. Vi spesialiserer oss på å lage paller tilpasset kundens behov.

 

Vårt konsept

Pallefabrikken har eksistert som produsent av paller siden 1970 tallet. Fram gjennom årene har vårt konsept blitt utvidet til å gjelde også trekasser og pallekarmer. Leveranser skjer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Finnmark i nord. Vi leverer også en held del pallekarmer til utlandet.

 

 

 


Paller - Pallekarmer - Kasser - Trekasser - Pallebinger - Pallekarmer Møre og Romsdal - Pallekarmer Oslo - Pallekarmer Bergen - Pallekarmer Trondheim