Pallefabrikken AS - paller og pallekarmer

   

Kontakt

Pallefabrikken AS

6146 Åheim

 

Tlf: 70 02 43 34

Faks: 70 02 44 90

Epost: 

mail@palletfactory.com

English version:
Pallet Factory - pallets

 

 

 

 

Paller

 

Pallefabrikken AS har et vidt spekter av paller til alle typer bruk. Vi har også det meste av tilbehør til paller.

Europaller

Europallen er laget etter spesielle spesifikasjoner utarbeidd etter europeiske krav. Europallen er en standardpalle brukt i hele Europa (derav navnet). Europallen er ment for mange års bruk. Det vil si at europallen er salgsvare selv etter en gangs bruk. Vi tar for tiden ikke på oss flere leveranser av europaller.

Engangspaller

Engangspallen er den mest vanlige. Det som skiller den fra Europallen trenger ikke alltid å være mer enn et stempel. Engangspallen blir designet etter kundens ønske og finnes i en mengde ulike størrelser og dimensjoner.

La deg ikke lure av navnet engangspalle. Selv om pallen ofte er laget kun for å brukes en gang, er det ofte ikke noe i veien for å bruke den flere ganger.

Firveispallen

Dette er den mest vanlige varianten av engangspaller. Den har samme funksjonalitet som Euro pallen, men produseres i en mengde størrelser og varianter. 

 

Toveispallen

Denne pallen er enkel og økonomisk, men det betyr ikke at det er en dårlig palle. Den har ofte større lastekapasitet enn en firveispalle, siden alle toppbordene hviler direkte på de underliggende labankene. Som for firvespallen, produseres også toveispallen i en mengde varianter og størrelser. Du har engangspaller med fra to til fem-seks labanker, og både med og uten under bord. 

Du kan stole på at Pallefabrikken AS vil gjøre sitt ytterste for å levere paller av høyeste kvalitet, til rett tid og til en konkurransedyktig pris. Mange av våre kunder har vært med oss i over 20 år.

 

 

 


Paller - Pallekarmer - Kasser - Trekasser - Pallebinger - Pallekarmer Møre og Romsdal - Pallekarmer Oslo - Pallekarmer Bergen - Pallekarmer Trondheim