Pallefabrikken AS - paller og pallekarmer

   

Kontakt

Pallefabrikken AS

6146 Åheim

 

Tlf: 70 02 43 34

Faks: 70 02 44 90

Epost: 

mail@palletfactory.com

English version:
Pallet Factory - pallets

 

 

 

 

Trekasser

Pallefabrikken AS har vert leverandør og produsent av trekasser i flere år. For å redusere fraktkostnadene, leveres våre kasser flatpakket. 

Små kasser

Slike kasser blir levert i en bordhøyde, det vil som oftest si 10-12 cm innvendig høyde. Topp, bunn, sider og ender, leveres i gran/fure. Kassene kan anvendes til de fleste formål. Disse kassene er en prisgunstig løsing. Som et eksempel kan vi her ta en kasse med et volum på ca. 14 liter, med topp og bunn. En slik kasse koster 11,- kroner. Mindre kasser, og kasser av samme volum, men med andre spesifikasjoner, leveres til lavere pris.

 

Kasser i flere bordhøyder

For å få kasser med mer høyde, enn hva kassene ovenfor har, leveres også kasser, med to eller flere bordhøyder. Kassene holdes sammen av vertikale staver i hvert hjørne.

Kasser produseres også i større størelser, slik som (bredde x lengde x høyde) 100 x 120 x 100 cm, 80 x 120 x 100 cm, 80 x 120 x 80 cm. Disse kassene har flere staver, som holder kassen sammen.

 

Klippfiskkasser

Kassene er laget av tørket og høvlet gran eller fure, mens lokk og bunn er laget av finsk kryssfiner. Lokk og bunn av kryssfiner gir en penere og sterkere kasse enn om de var laget av sammenlimt rupanel, noe som fremdeles blir brukt hos de fleste av våre konkurrenter.

Sammensettingen av kassene er enkelt gjort ved at ender og sider er freset. Dette gir en meget pen kasse, samtidig som den blir sterkere enn dersom den skulle sammensettes ved bruk av spiker eller stifter.

Vi leverer kassene i to størrelser: 19 x 60 x 840 cm og 19 x 60 x 1000 cm (utvendige mål). Om ønskelig kan vi også lage kasser i andre størrelser, men man må da påregne lengre leveringstid.

Merking

Om du ønsker merking av kassene kan dette også ordnes. For klippfisk kasser kan vi merke både sider, ender og lokk/bunn. Er du medlem av "Norwegian Codfish Assosiation" og ønsker det røde merket som vist på bildet over, merker vi dette uten ekstra tillegg i prisen.

Andre kasser

Pallefabrikken AS produserer også trekasser av andre typer. Kassene tilpasses kundens behov og spesifikasjoner. Kontakt oss med dine ønsker.

 

 

 


Paller - Pallekarmer - Kasser - Trekasser - Pallebinger - Pallekarmer Møre og Romsdal - Pallekarmer Oslo - Pallekarmer Bergen - Pallekarmer Trondheim