Pallefabrikken AS - paller og pallekarmer

   

Kontakt

Pallefabrikken AS

6146 Åheim

 

Tlf: 70 02 43 34

Faks: 70 02 44 90

Epost: 

mail@palletfactory.com

English version:
Pallet Factory - pallets

 

 

 

 

Stablebrakett

 

Gjennom flere år på det norske markedet har vi registrert et behov for å kunne stable paller med pallekarmer på en enkel og sikker måte. Vi har tatt konsekvensen av dette og utviklet en ny stablebrakett som på en enkel måte løser dette problemet.

Den nye stablebraketten er designet for å gi maksimal støtte og stabilitet når man skal stable flere paller med pallekarmer oppå hverandre. Stablebraketten gir også mulighet for å kunne bande sammen pallekarmene og å kunne legge et lokk på toppen, uten at dette vil kunne "skli av".

Den nye stablebraketten skiller seg klart ut fra liknende produkt på markedet. Den nye stablebraketten passer til alle pallekarmstørelser, er lett og enkel å håndtere og tar svært liten plass når den skal lagres. En annen fordel i forhold til våre konkurenters løsning på problemet, er at vår stablebrakett er en mye mer prisgunstig løsning.

Bruk av den nye stablebraketten vil øke sikkerheten ved håndtering av pallekarmer og dermed minske risikoen for ulykker. Pallekarmen er ikke komplett, uten et sett av den nye stablebraketten.

Mange er ikke klar over hva det innebærer i besparelser om man nytter den nye stablebraketten. Bruk av pappkasser og annen engangsembalsje blir raskt en dyr løsning fremfor å benytte vårt konsept av stablebraketter og pallekarmer.

Stablebraketten er patentert.

Stablebraketten er på denne siden vist i rødt av grafiske hensyn. Den er produsert i galvanisert stål.

 

 

 


Paller - Pallekarmer - Kasser - Trekasser - Pallebinger - Pallekarmer Møre og Romsdal - Pallekarmer Oslo - Pallekarmer Bergen - Pallekarmer Trondheim