Pallefabrikken AS - paller og pallekarmer

   

Kontakt

Pallefabrikken AS

6146 Åheim

 

Tlf: 70 02 43 34

Faks: 70 02 44 90

Epost: 

mail@palletfactory.com

English version:
Pallet Factory - pallets

 

 

 

 

Pallekarmer

 

Pallekarmer - Bruk - Merking - Hengsler og produksjon

- Gjenbrukbar emballasje - Tilbehør -

 

Pallerkarmer kan lett settes opp og slås sammen

Pallekarmer er en meget fleksible løsningen for pakking og forsendelse av "alle" typer varer og gods. Bingen kan bygges opp etterhvert som den fylles med varer og likeledes bygges ned etterhvert som den blir tømt. Man slipper dermed den "rygg drepende" aktiviteten det er å bøye seg over en høy binge for å nå varene som ligger på bunnen av bingen.

Leverer hele landet

Siden pallekarmene er sammenleggbare er det rimelige å transportere. Vi kan derfor levere pallekarmer over hele landet til en konkurransedyktig pris. Vi leverer allerede pallekarmer til mange kunder i Oslo, Trondheim og Bergen, men har også mange lokale kunder i Møre og Romsdal, samt Sogn og Fjordane.

Sammenlagt tar pallekarmer lite plass Sammenleggbar

En av de store fordelene med pallekarmer er at de er sammenleggbare. Dette betyr at når karmene ikke er i bruk, kan de enkelt legges sammen og lagres. Det blir også mye lettere å transportere tomme binger tilbake til eieren for å bli brukt på nytt. Ved å slå sammen pallekarmen, reduseres dens volum med omkring 92%.

Sammenleggbar med 6 hengsler

Vi kan også levere pallekarmer med 6 hengsler. Pallekarmene har da en ekstra hengsle på hver kortside. Denne ekstra hengslen gjør at lengden av den sammeslåtte pallekarmen ikke blir lengre enn langsiden på pallen. Dette gjør lagring og transport av pallekarmene enda enklere, særlig når det gjelder store pallekarmer.

Malt/beiset

Vi kan levere pallekarmer som er beiset. Vi kan levere alle farger og karmene kan fullbeises på alle sider eller bare på utside og kant. For å kunne levere dette, kreves et vist kvantum.

Pallekarmer gjør at hele lastekapasiteten utnyttes Stablebrakett

Vi har utviklet en ny stablebrakett, som gjør at utnyttelsen av transportvolumet i for eksempel en lastebil blir fult utnyttet. Sammen med pallekarmen, danner stablebraketten et helt nytt konsept for pakking, lagring og transport. 

 

Teknisk info

Karmene er produsert av heltre i nordisk gran eller fure, som er høvlet og tørket. Dimensjon: 195 x 19,5 mm

Hengslene har en tykkelse på 1,25mm og er produsert i galvanisert stål. Vi kan også levere pallekarmhengsler av andre dimensjoner, men dette er ikke lagervare.

Pallekarmhøyden er 195 mm, denne høyden er fast.

Pallekarmene blir produsert etter standard europallemål (80 x 120 cm), men vi lager også karmer etter ordre som er tilasset andre pallestørrelser.

 

 

 

 


Paller - Pallekarmer - Kasser - Trekasser - Pallebinger - Pallekarmer Møre og Romsdal - Pallekarmer Oslo - Pallekarmer Bergen - Pallekarmer Trondheim